dimarts, 27 de novembre del 2012

Noves llistes de correu

Un dels temes tractats a la última reunió de La Retranca va ser les llistes de correu.

A continuació us fem un resum de les adreces existents i la seva funció:

retrancat@gmail.com
És l'adreça de correu de la Retranca. Només la rebem els que admistrem el blog i les llistes de correu. Si teniu algun dubte o sol·licitud, us hi podeu adreçar.

retrancat@googlegroups.com
És una llista per informar de les activitats (cursos, fires, notícies...) relacionades amb la tracció animal. Tothom que s'ha donat d'alta en aquesta llista pot enviar-hi un correu i arribarà a tots els membres.

retrancat-compravenda@googlegroups.com
És una llista per informar d'ofertes o sol·licituds d'objectes i serveis relacionats amb la tracció animal. Tothom que s'ha donat d'alta en aquesta llista pot enviar-hi un correu i arribarà a tots els membres.

retrancat-organitzacio@googlegroups.com
És una llista per comunicar i debatre temes relacionats amb l'organització de la RETRANCA. Tothom que s'ha donat d'alta en aquesta llista pot enviar-hi un correu i arribarà a tots els membres.

Per donar-vos d'alta a qualsevol de les llistes de distribució cal que aneu a www.googlegroups.com, entreu amb el vostre correu, i cerqueu el grup al que voleu donar-vos d'alta. Un cop sol·liciteu l'addhesió i es revisi la veracitat de l'adeça, se us donarà d'alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada